Arama

DP adayı Cumhur İttifakı adayını destekleme kararı aldı

Cumhur İttifakı adayı MHP’li Mahmut Tat’a, DP Tarsus ilçe Başkanı, DSP eski ilçe başkanı, İYİ Parti yönetici ve meclis üyesi adayları, DYP eski il başkanı yaptıkları toplantıyla destek kararı açıklaması yaptı.

24/03/2024 20:05 | Son Güncelleme : 28/04/2024 10:49 | Okunma Sayısı : 43 | Super Admin


DP adayı Cumhur İttifakı adayını destekleme kararı aldı

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı MHP'li Mahmut Tat'a, daha önce İYİ Parti'de ilçe yönetimlerinde görev yapan, belediye meclis üyesi adayı olan ve DP Tarsus Belediye Başkan adayı olup adaylıktan çekilen Abdullah Kemal Aker ile DP Tarsus ilçe Başkanı, DSP eski Tarsus ilçe Başkanı ve DYP Mersin eski il Başkanı 31 Mart seçimlerinde destek verme kararı aldı.

 

Destek kararı alanların ve MHP'ye katılan farklı partilerden isimlerin aldıkları kararı düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna açıkladılar. Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Demokrat Parti (DP) Tarsus Belediye Başkan adayı Abdullah Kemal Aker, "31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Tarsus'umuzun bekası ve huzuru için adaylıktan çekilerek, Cumhur İttifakı adayı Mahmut Tat'ı destekleme kararı aldım. Çünkü Tarsus'umuzun üzerinde çirkin oyunların döndüğünü gördük. Bizde hakiki bir Tarsuslu, gerçek bir vatansever olarak tek amacımız olan Tarsus'umuzun geleceği için adam gibi adam olan, Tarsus'u sorunlarını çözeceğine yürekten inandığımız, deneyimli siyasetçi ve belediyeci, Cumhur İttifakı adayı İnşaat Mühendisi Mahmut Tat'ı destekleme kararı aldık. Tüm samimiyetimiz ve gücümüzle Mahmut Tat başkanın yanındayız ve arkasındayız. Çünkü Mahmut Tat, Tarsus'umuz için büyük bir şanstır" dedi.

 

İYİ Parti'den istifa eden yönetim kurulu üyesi Ali Buğra Gazi ise daha önce İyi Parti'de siyaset yaptığını ve 31 Mart'ta Mahmut Tat'a destek olacağını ifade etti. Demokrat Parti Tarsus ilçe Başkanı Sadık Erten, DYP Mersin eski il başkanı Abdullah Kamaç ve belediye meclis üyesi adayı eşi Nalan Kamaç, DSP geçmiş dönem ilçe başkanlarından Tülin Ekinci de yaptıkları açıklamada Mahmut Tat'ı destekleme kararı aldıklarını ifade etti.

 

Tarsus'umuzu geleceğe taşıyacağız

 

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı MHP'li Mahmut Tat ise destekten dolayı katılımcılara teşekkür ederek, "Tarsus'u daha güzel getirmemiz lazım. Tarsuslular'ın birlikte yol yürümelerini gerçekten önemsiyoruz. Tarsus'un muazzam güzellikleri var. Göreve geldiğimizde Tarsus'u ayağa kaldıracağız. Tarsus'un 30 yılda alacağı hizmeti bir dönemde hayata geçireceğiz" dedi.

 

Tarsus'un zengin bir kent olduğunu ve bu zenginliklerini sosyal, kültürel ve ekonomik alanda da göstermesi gerektiğini vurgulayan Mahmut Tat, "Yapacağımız planlar ve hazırladığımız birbirinden değerli projelerle Tarsus'umuzu geleceğe taşıyacağız. 5 yılda 30 yılda yapılabilecek hizmet eserlerimizi hayata geçireceğiz. Hükümetimizin de desteğiyle Tarsus'u kalkındıracağız. Tarsus bizim dönemimizde Türkiye'nin cazibe merkezi Marka bir Kent olacaktır. Belediyecilikteki tecrübemizle Tarsus'u şaha kaldıracağız. Bu seçimi açık ara kazanmak istiyoruz. Sahip olduğumuz tüm zenginlikleri halkımızın yararına kullanmak istiyoruz. Buradan kararsız olan tüm hemşehrilerimize de bir çağrıda bulunarak Tarsus'un huzuru için, Tarsus'a layık hizmetlerin hayata geçirilmesi için tercihlerini Cumhur İttifakından yana yapmalarını temenni ediyor, bugün destekleriyle yanımızda yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Etiketler : Tarsus DP Tarsus Cumhur İttifakı Tarsus Mahmut Tat Abdullah Kemal Aker Seçim 2024
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan mektup geldi. Polat Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup yazdı.

4 ay önce
Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Mevsim değişikliği ile birlikte artış yaşanan hastalıkların başında öksürük geliyor. Her yaş grubunda sıkça görülen inatçı öksürüğün çaresi mümkün. İşte o yöntemler...

4 ay önce
Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ve Filipinler Komünist Partisi, yıllardır süren çatışmaları sona erdirmek için görüşmelere yeniden başlamayı kabul etti.

4 ay önce
Yorumlar